Arntsen ny daglig leder i DataPower Learning

Næringsliv: Lederskifte i DataPower Learning. Kirsti B. Arntsen blir ny daglig leder.

Kirsti B. Arntsen (39) er ansatt som daglig leder i DataPower Learning. Hun kommer fra jobb som daglig leder i Steinkjer Næringsforum.

Arntsen er utdannet markedsøkonom. Foruten en rekke styreverv, har hun erfaring fra virksomheter innen finans, media, arrangement, samt helse og rådgivning. Hun har et stort regionalt nettverk og har blant annet vært markedsansvarlig i  Fisknett og Trønder-Avisa.

– Jeg gleder meg veldig, sier Kirsti B. Arntsen. Det blir spennende med nye utfordringer innen et ekspansivt område som e-læring er.

Skal forvalte DataPower arven

DataPower Learning DPL er blant pionerene innen e-læring i Norge og stått for utvikling av både læringsteknologi og kurs innen en lang rekke fagområder. Det er levert flere millioner kursenheter på til sammen 18 språk.

Virksomheten er stadig i utvikling. Det som startet som et lærebokforlag i 1985, er nå et moderne nettbasert selskap som leverer både standardiserte og mer avanserte løsninger, hvor både 3D- og VR-teknologi (Virtuel Reality) tas i bruk.

I tillegg er DataPower Learning stor på nettbasert fagopplæring både for lærlinger og ansatte innen rørlegger-. ventilasjons- og  blikkenslagerfag, samt hygienesertifisering innen diverse næringsmiddelindustri.

DataPower Learning skreddersyr også kurs og opplæring etter kundens behov og ønsker. I disse korona-tider er smittevernkurs et eksempel på det.

DataPower Learning er akkreditert Microsoft Partner.

Framtidsrettet kompetanse

– Jeg er ydmyk overfor den kompetansen de ansatte besitter, og hva de har fått til. Det er en ære å få bli en del av dette laget, sier Arntsen. Bransjen er ny for meg, så der har jeg spennende ting å lære. Samtidig håper jeg å kunne tilføre kapasitet når det gjelder å møte framtidas behov for bedriftsopplæring og e-læring.

– De siste tiders erfaringer med virus, epidemier og smitte har vist at nye former for opplæring er i utvikling, sier Arntsen.

Styrker selskapet

Daglig leder gjennom en årrekke, Bernt Gausen, fortsetter i selskapet med ansvar for ulike prosjekter.

I kjølvannet av korona-krisen er det betydelig økning i interessen for nettbaserte opplæringsløsninger. Ansettelsen av Arntsen styrker selskapet for å møte denne utviklingen.

Kommenter gjerne, men vis saklighet: